آشنایی با 12 خواص آلبالو

آشنایی با 12 خواص آلبالو

خواص آلبالو:

آلبالو میوه ای از خانواده گیلاس با طعم ترش است و جزو میوه های بهاره طبقه بندی می شود. این میوه در بسیاری از مناطق ایران به طور گسترده کشت می شود. مشهد یکی از مهمترین مناطق تولید کننده آلبالو در کشور است. در سراسر جهان، این میوه معمولاً در بخش هایی از اروپا و آسیا برداشت می شود.

این محصول بسیار کم کالری و سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است. خواص آلبالو باعث شده است از این میوه در پخت برخی غذاها و دسرها استفاده شود. این میوه قرمز ریز به پیشگیری از سرطان، کاهش التهاب و تضمین سلامت قلب کمک می کند.

مواد مغذی موجود در آلبالو:

آلبالو یک میوه بسیار کم کالری و در عین حال غنی از مواد مغذی است که می تواند در رژیم غذایی همه سنین استفاده شود. آلبالو میوه ای سالم است که سرشار از فیبر، پتاسیم، بتاکاروتن و آنتی اکسیدان است. یک چهارم فنجان آلبالو خشک حاوی 15٪ RDA فیبر است.

این میوه همچنین حاوی پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، ویتامین های A، C، B6، E و فولات است و عملاً فاقد چربی و سدیم است.خوردن آلبالو در بهار می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

خواص آلبالو به عنوان یک آنتی اکسیدان:

میوه ها و سبزیجات قرمز غنی از دسته ای از فیتوکمیکال های آنتی اکسیدانی به نام آنتوسیانین هستند. آنتوسیانین ها گردش خون سالم را در بدن تقویت می کنند، عملکرد طبیعی اعصاب را تضمین می کنند و خواص ضد سرطانی دارند.

بر اساس نتایج یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه در مارس 2002، محققان دریافتند که گیاهان Rosacea حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان هستند. میوه های این خانواده عبارتند از آلبالو، شاه توت، توت فرنگی و تمشک.

خواص آلبالو فقط به آنتی اکسیدان ها محدود نمی شود. این میوه همچنین حاوی مقادیر بالایی ویتامین C است، ویتامینی ضروری که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

خواص آلبالو در کمک به تسکین درد:

مزایای آلبالو به عنوان یک مسکن طبیعی است. این میوه به دلیل مقدار زیادی آنتوسیانین دارای خواص ضدالتهابی مانند ایبوپروفن، آسپرین و ناپروکسن است. آنتی اکسیدان های موجود در آلبالو ممکن است به تسکین آرتریت و درد مفاصل و کاهش اسید اوریک خون و درد ناشی از نقرس کمک کند.

بسیاری از مطالعات نشان می دهند که این میوه با سرکوب پروتئین های التهابی به سرکوب استرس اکسیداتیو و کاهش التهاب کمک می کند. تحقیقات اخیر نشان می دهد که مصرف آلبالو می تواند به طور موثر التهاب، آسیب عضلانی و درد عضلانی را پس از ورزش سنگین کاهش دهد.

آشنایی با 12 خواص آلبالو

خواص آلبالو در پیشگیری از سرطان :

مطالعات مختلفی در مورد پیشگیری از سرطان انجام شده است.علاوه بر ویتامین C و آنتوسیانین، این میوه حاوی سه ماده شیمیایی قوی دیگر است که می تواند تکثیر سلول های سرطانی را در بدن کاهش دهد.

آلاژیک اسید، پریلیل الکل و لیمونن سه ماده موثری هستند که می توانند از بدن به ویژه در برابر سرطان سینه، ریه، کبد، پوست و روده بزرگ محافظت کنند. تنها میوه ای که حاوی هر سه این مواد است آلبالو است.

در مطالعات انجام شده، آنتوسیانین های این میوه رشد رده های سلولی مرتبط با سرطان روده بزرگ انسان را در شرایط آزمایشگاهی کاهش داد.

خواص آلبالو در بهبود خواب:

آلبالو منبع طبیعی ملاتونین است، هورمونی که به تنظیم چرخه خواب و بیداری کمک می کند. آب آلبالو همچنین ترشح سروتونین را افزایش می دهد که به بهبود چرخه خواب کمک می کند.

تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آب این میوه دو بار در روز به مدت دو هفته می تواند به افزایش مدت خواب در افراد مسن مبتلا به بی خوابی کمک کند و خواب آنها نیز آرام تر خواهد بود.

خواص آلبالو تازه:

خوردن آلبالو تازه یکی از بهترین روش ها برای مصرف این میوه است. این موضوع به ویژه برای جلوگیری از آسیب های پوست اهمیت دارد.

خواص آلبالو تازه برای بهبود آسیب های پوستی و جلوگیری از جذب نور مضر خورشید توسط بسیاری از محققان مورد مطالعه قرار گرفته است. علاوه بر این، مصرف آلبالو تازه می تواند ریزش مو را کاهش داده و از موخوره جلوگیری کند.

خواص آلبالو در سلامت قلب:

یکی از مهمترین خواص آلبالو کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی با مصرف این میوه است که در منابع مختلف به آن اشاره شده است. این میوه دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی است که ممکن است احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

خواص آلبالو بر دیابت:

خوب است بدانید که آلبالو می تواند وزن را کاهش دهد و چربی اضافی را از بدن دفع کند. این چربی اغلب با افزایش بیماری قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است. مصرف این میوه به کاهش اثرات منفی این نوع چربی در بدن کمک می کند و در نهایت خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا حد زیادی کاهش می دهد.

علاوه بر این خواص آلبالو، این میوه حاوی ماده ای به نام کوئرستین نیز می باشد که دارای خواصی است که انسولین خون را تنظیم می کند. بنابراین به بیماران دیابتی توصیه می شود این میوه را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند.

خواص آلبالو در درمان سرماخوردگی:

میوه های آلبالو حاوی مقادیر بالایی ویتامین C هستند. این ویتامین یکی از مهم ترین مواد برای تقویت سیستم ایمنی است.بنابراین توصیه می شود در هنگام سرماخوردگی و بیماری های ویروسی که سیستم ایمنی را تضعیف می کنند، آلبالو را در وعده های غذایی خود قرار دهید.

آب این میوه سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مفیدی است که ثابت شده است سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

خواص آلبالو در دوران بارداری:

یکی از سوالاتی که مردم همیشه می پرسند این است که آیا خوردن آلبالو در دوران بارداری بی خطر است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که اگر افراد به این میوه حساسیت نداشته باشند مصرف آن در دوران بارداری بی خطر است.

آلبالو منبع غنی از مواد مغذی هستند و می توانند سیستم ایمنی بدن را در این دوره تقویت کنند. البته ذکر این نکته ضروری است که مصرف زیاد این میوه در دوران بارداری باعث نفخ معده می شود. بنابراین علاوه بر خواص آلبالو باید به موارد منع مصرف آن نیز توجه داشت.

آشنایی با 12 خواص آلبالو

خواص آلبالو در تقویت عملکرد مغز:

آلبالو دارای خواصی است که به بهبود شرایط مغز کمک می کند. تصور می شود که آنتوسیانین موجود در آلبالو عملکرد شناختی را تقویت می کند، از زوال عقل جلوگیری می کند و از مغز در برابر بیماری آلزایمر محافظت می کند.

خواص آلبالو و پلی فنول های آن به ما کمک می کند اطلاعات جدید را به طور موثر پردازش کنیم و ارتباط بین مغز و بقیه بدن را بهبود ببخشیم. علاوه بر این، آلبالو یک منبع غذایی کمیاب از سروتونین است که به تنظیم خلق و خو و اضطراب معروف است.

خواص آلبالو در بیماری کبد چرب:

یکی از مهمترین خواص این میوه تاثیر آن بر کبد چرب است. بیماری کبد چرب یکی از بیماری های مهم عصر امروز است و به دلیل مصرف مواد غذایی مضر مانند فست فود در بین جوانان شایع شده است. خبر خوب این است که این بیماری تا حد زیادی با تغییر رژیم غذایی قابل کنترل است.

استفاده از میوه هایی مانند آلبالو در درمان بیماری کبد چرب بسیار موثر است. این مشکل به دلیل وجود پلی فنول در این میوه است که می تواند بیماران کبد چرب مبتلا به این بیماری را بهبود بخشد.